FAQ

Hvordan skal jeg bruge produktet?

Trænings-kittet indeholder alt, hvad du har brug for, og du finder fulde, gratis træningsprogrammer her på siden med video til! Vi anbefaler, at du bruger kittet som supplement til din hårde styrketræning i fitness, hvis du er vant til dette og ellers bør kittet anvendes for sig selv. Med dette sæt har du altid en praktisk løsning på farten eller ferien, så du kan leve livet uden at gå på kompromis med din form.

Er der garanti hos JEELIE?

Ja, udover de lovpligtige 2 års reklamationsret, giver JEELIE også 1 års garanti i denne periode.

Sender JEELIE internationalt?

Nej, vi sender desværre kun i Danmark indtil videre, men har planer om udlandet.

Hvordan fungerer forsendelsen?

Vi gør os meget umage for at sende din ordre afsted samme dag. Bemærk, at der kan være op til 6 hverdages levering. Vi har altid fri fragt og fri retur inden for 30 dage, skulle du mod forventning fortryde dit køb.

Min pakke er ikke kommet.

Hvis din pakke ikke er kommet efter de 6 hverdage, må du meget gerne kontakte os, så undersøger vi sagen. Dette er en stor hjælp for os, så vi ved, hvor servicen halter efter, din pakke har forladt os, så vi har mulighed for at forbedre kundeoplevelsen i fremtiden.

Er JEELIE vegansk?

Ja, alle materialer er syntetiske. Syntetiske materialer forbruger mindre vand under produktionen og er meget slidstærke.

Er JEELIE bæredygtigt? 

Hos JEELIE bestræber vi os på at holde produktionen så bæredygtig som muligt, og vi holder produktionen af de forskellige dele samlet i én region, så det kan samles og sendes afsted på ét fragtskib eller tog sammen. Derudover er Jeelie et produkt, der er designet til at holde hele livet. Det gør selvsagt vores fortjeneste mindre, at hver kunde kun køber ét sæt hos os, men det er godt for miljøet og selvfølgelig godt for din kundeoplevelse og god for din pengepung. 

JEELIE er lavet på syntetiske materialer, der forbruger mindre vand under produktionen end andre tekstiler, og leverandørerne bruger sparsom emballage. Hvis du vil hjælpe miljøet yderligere, bør du kun sjældent vaske JEELIES for at mindske udledningen af mikroplast i vaskemaskinen. Dette gælder alt tøj og tekstil i syntetiske materialer.