Smykkepleje og -opbevaring

Et smykke hos Jeelie er en investering i jordens egne materialer. Som hovedregel hænger kvalitet og pris sammen - men samtidig er det oftest de dyreste smykker, du skal passe bedst på! Hvis du gør dette, kan dit smykke blive en livslang ledsager til dit håndled.

Undgå at bære smykkerne i badet og ved aktiviteter, der slider unødigt på smykket. Sov ikke med det på og hold det så vidt muligt fri af hårde og ru overflader. Når du ikke bruger smykkerne, kan du med fordel opbevare det i den stofpose, du modtog, da du købte smykket her fra siden.

For at ædelstenene skal bevare deres glans, og snorene deres farve, bør smykkerne ikke komme i kontakt med parfume, cremer, rengøringsmidler og lignende.

Diamanter er hårdt materiale, der vil slide på smykketråden, de sidder på. Hvis du hyppigt bærer smykket, bør du omtråde det en gang årligt. Første år er gratis som en del af servicen, når du køber et armbånd i diamant her på siden. Efterfølgende kan du få sat ny kæde og lås på for 125 kr for at vedligeholde smykket. Du kan også altid få dine andre armbånd i ædelsten omtrådet for 100 kr, så lås og tråd udskiftes til nyt for at give dig den samme følelse, som da du stod med dit nye smykke i hånden for aller første gang.

På de knyttede armbånd i vokset bomuld kan snoren efter slid og fugtighed løsne sig i enderne trods den meget holdbare smykkelim. Dette er ingen fare - send gerne smykket ind, så reparerer vi det gratis med det samme, og der er ingen risiko for, at disse armbånd taber stenene.