OM MIG

model girl julie forchhammer jeelie jewels style fashion woman women

Mit navn er Julie Forchhammer, men jeg er blevet kaldt Jeelie [djeelee] af mine nærmeste lige så langt tilbage, som jeg kan huske. Med intentionen om at forfølge min passion for iværksætteri og æstetik, købte jeg for mere end 10 år siden domænet, du er inde på (navnet er en kombination af jewels og Julie). Jeg lægger tydeligt ansigt og navn til min virksomhed som et kvalitetstegn, da jeg står 100 procent inde for produkterne her på siden.

Det blev min passion at skabe nye smykker i en meget ung alder - alt fra udvælgelsen af de eksklusive materialer og smykkesten til den kreative proces, der fører til det færdige design. Lige siden har jeg aldrig båret andet på mine håndled.

Logoet kommer sig af den minimalistiske silhuet, som jeg fascineres af og bevidst går efter hos nogle af mine armbånd. Det symboliserer bare armbånd som perler på en snor; og så er det min opgave at gøre dem til så meget mere.

 

MOTIVER

Jeg går målrettet efter at producere armbånd, der kan matche udtryk og kvalitet fra modeller kendt fra de helt store bands, men uden at man som kunde må nøjes med at stå på sidelinjen og dagdrømme om nogensinde at få råd til at erhverve sådanne smykker. Selvom jeg benytter de samme gamle kushihimu- og macramé-teknikker og de samme gode materialer, formår jeg at holde omkostningerne nede ved at lave mit eget produktionsudstyr, oprette og vedligeholde min egen webshop og styre økonomi og finansiering i mit selskab, Jeelie IVS.

Alle smykker er lavet med super brugervenlige låse, knyttet i nylon- og bomuldssnørre og fyldt med autentiske materialer og ædelsten som 925 sterling sølv, 18 karat guld, diamant, safir, smaragd, rubin, aquamarin, agat, ametyst, rosakvarts, månesten, rhinsten og mammuttand. Det er mit håb, at du ved første øjekast her på siden får en stemning af luksuriøs inspiration - ikke blot gennem armbåndene, men også ved et personligt møde med mig og hermed en følelse, der er svær at finde andre steder. Jeelie er en ærlig og ægte forretning, og jeg tager hånd om mine kunder og gør mig aldrig ud for andet, end hvad jeg er. Enjoy!