OM OS

JEELIE er et træningsunivers, der udvikler innovativt træningsudstyr med elastikker og tager dig i hånden hele vejen i mål. 

Med JEELIEs unikke træningskoncept kan du gøre din træning spændende og effektiv igen og holde den ved lige på ferien og på farten. Alt, du behøver, er samlet i én taske, specialdesignet for at tilpasse sig dine behov på ferien og i flyet.

Vores historie starter med mig, Julie Forchhammer, der er færdiguddannet læge til sommer med kandidatspeciale i motivation og træning inden for neurologien. Passionen for æstetik og kreativitet har fulgt mig igennem hele min uddannelse, hvor jeg er blevet oplært i plastikkirurgiske operationer af en af Danmarks dygtigste plastikkirurger, Bonnie Erichsen. 

Træning har altid været en implementeret ting i hverdagen og et interessefelt, og jeg har hele sit liv beskæftiget sig med mange forskellige idrætsformer; særligt pilates, yoga og tung styrketræning. Men det var når behovet for at tage træningen med mig overalt og stadig opnå de samme resultater meldte sig, at jeg udviklede idéen om et komplet, brugertilpasset trænings-kit og tilhørende forklarende videoer samlet ét sted. Med udvikling og videnskab er ambitionerne blevet indfriet i et produkt, der ikke bare vedligeholdte min form på farten, men forbedrede den!

 

 

 

JULIE FORCHHAMMER Grundlægger og ejer

MARK SØNDERBY SCHMIDT Udvikler

 

Kontakt os

info@jeelie.com

+45 31123807

Grønnegade 41, 1107 København K, Danmark