DET MED STORT

FORSKNING

Der er i de senere år lavet mange videnskabelige artikler angående træning mod modstand med elastikker i lægevidenskaben. Selvom lægevidenskaben oftest fokuserer på genoptræning efter sygdomsforløb, kan vi overføre denne viden til generel styrketræning.

Studier fastslår med forsøg af atleter (Corey E. Anderson et al., 2008) og utrænede (David M Bellar et al., 2011) på amerikanske universiteter, at træning med elastikker i kombination med vægttræning øger styrken samlet set tre gange mere end ved den samme mængde vægttræning alene. 

Man har også vist i studier, at træning med elastikker afhjælper smerter og styrker kroppen hos patienter med leddegigt mere, end når den samme gruppe patienter modtager behandling hos en fysioterapeut (Gook-Joo Kim et al., 2020). Dette understøtter vores påstand om, at træning med elastikker frem for vægtskiver reducerer antallet af skader uden at gå på kompromis med resultaterne. 

Hertil kan tilføjes talrige studier, der finder en øgning af knoglemasse, røde blodlegemer, balance og smidighed ved træning med elastikker. Egenskaber, som lægerne ved har kæmpe betydning for præstation og livskvalitet igennem hele livet. 

Hvis du er vant til at løfte tunge vægte i fitnesscentret, anbefaler vi således, at du erstatter en eller to træningsgange ugentligt med vores træningsprogram for at opnå de bedste resultater og yderligere fremme din fysiske form. Hvis du derimod ikke træner for tiden eller træner med egen kropsvægt som ved yoga eller pilates, anbefaler vi, at du udskifter den største del eller det hele af dette med Jeelies træningskoncept. Det er stadig favorabelt at træne din kondition en gang eller to ugentligt også med eksempelvis løb, cykling eller HIT. Forskning viser, at 10 minutters cykling ved 80-90% af din maxpuls ugentligt gavner dig ligeså meget som op til 2 timers cykling dagligt ved mindre belastning. En god huskeregel er, at du kun kan sige enkelte ord og trækker vejret kraftigt, når du arbejder ved 80-90% af din maxpuls.

 

TEKNOLOGI

Træning med elastikker sikrer opbygning af muskelmasse samtidigt med, at skader, der oftest opstår, når musklen er udtrættet, forhindres. Vores elastikker fordeler belastningen jævnt på under- og overkrop for at skåne nakke, skuldre og ryg, der især belastes ved traditionel vægttræning med stang og vægtskiver. Med elastikker udsættes leddene i rygsøjlen ikke for den store belastning, som en traditionel vægtstang, man lægger på skuldrene. Afslutningsvist er det super bekvemt at træne håndfrit! Men du skal næsten selv prøve det.

Produktet er lavet af modstandsdygtige og holdbare materialer som nylon og latex, så elastikkerne opretholder sin kraft i lang tid. Omslaget omkring elastikkerne beskytter dem imod slid og vind og vejr. 

Det ergonomiske design indeholder antiskridsteknologi, der sørger for, at udstyret bliver siddende, hvor det skal under hele træningen. Udstyret er designet til at følge kropskonturen, som giver en smuk skikkelse, så du kan føle dig komfortabel og selvsikker, når du træner. Intensiteten af øvelserne kan justeres ved forskellig brug af elastikkerne til at passe dit niveau i takt med, at du bliver stærkere.

Udover at være mobilt, er vores udstyr meget let, og det gør det bekvemt for dig at tage med dig rundt samt medbringe på ferien, hvor du kan bære udstyret på dig uden at bekymre dig om at have for lidt plads i kufferten. Vores taske er designet med tanke på at kunne gå med i flyveren som personlig ejendel og råder over ekstra plads og lommer lavet specielt til de essentielle ejendele, du skal have med dig i flyet.

Hvis du har spørgsmål til vores produkt eller har belæg for, at noget af vores data er forkert, så tøv ikke med at kontakte os! Vores mål er udelukkende at udvikle det bedste træningsudstyr for jer og for os.